SOPIMUSEHDOT


Itsepalvelumyyntitilan sopimusehdot Omppu Kirppikseen, joka on suunnattu pääasiassa yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myynti- ja ostopisteeksi.

Liikkeessämme myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Vuokramaksu voidaan vähentää myynnistä, sen voi maksaa tavaroita tuodessa tai verkossa paikkaa varatessa.

Vuokran voi maksaa omilla tunnuksillaan Kirppari Kallessa tai paikan päällä.


JÄLLEENMYYJÄ

Katsomme asiakkaan jälleenmyyjäksi jos tuotteista puolet ovat uusia tuotteita. Silloin pidätämme myynnistä 5% provision.


Myyntijakson peruminen


Mikäli asiakas haluaa perua myyntijakson, tulee se tehdä 2 vrk ennen myyntijakson alkua. Mikäli asiakas peruu myyntijaksonsa myöhemmin, veloitamme vuokran kokonaisuudessaan.

Peruutusmaksu 5€


Myyntijakson aloittaminen


Myyjä voi tuoda myytävät tuotteet halutessaan jo myyntijakson alkua edeltävänä aukiolopäivänä puolituntia ennen sulkemisaikaa Tavaraa voi tuoda jatkossa myyntijakson aikana Omppu Kirppiksen aukioloaikojen puitteissa. Hinnoittelussa saa käyttää vain Omppu Kirppiksellä tulostettuja hintalappuja.

Myyjän kaikki tuotteet tulee sopia vuokraamaansa myyntipaikkaan - käytäviä ja lattiapintaa ei saa käyttää myytävien tavaroiden sijoitteluun yleisen turvallisuuden ja liikkeen siivouksen helpottamisen takia.


Myyntijakson lopettaminen


Viimeisenä myyntipäivänä pöytä tulee olla tyhjennettynä aina viimeistään tunti ennen liikkeen sulkemisaikaa.

Myyntitulot tilitetään myyjälle vuokrasopimuksen päätyttyä henkilökohtaisesti liikkeessä joko käteisellä tai pankkitilille. Yli 200€:n käteistilitykset täytyy sopia etukäteen. Tilityksen yhteydessä on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus.

Mikäli myyntipaikka ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, veloitamme tekemästämme tyhjennyksestä 15,00 € tilityksen yhteydessä.

Myymättä jääneitä tuotteita voi tiliöityä 7 päivää myyntijakson loppumisen jälkeen, jälkimyynti. Tämän jälkeen tuotteet siirtyvät Omppu Kirppiksen omistukseen.


Hintalaputtomat tuotteet

Emme pysty myymään hintalaputtomia tuotteita, näitä voi kysellä kassalta.


Myyjän tulee kiinnittää hintalapputarrat tuotteisiin hyvin ( kankaisiin esim. hakaneulalla ), Mikäli merkitset hinnat käsin kirjoita se selvästi tussilla tai kuulakärkikynällä. Hintalappujen tekstin tulee olla helposti luettavaa, jotta tuote voidaan myydä.

Hinnoittelussa saa käyttää vain Omppu Kirppiksen omia viivakoodillisia hintalappuja.


Myyjän vastuu


Myyntitilan vuokraaja on aina vastuussa tuotteista, joita hän myy, ja että hänellä on oikeus myydä tuotteet.

Myyntitilan siisteyden ylläpitäminen kuuluu lähtökohtaisesti pöydän vuokraajalle.

Myyjän tulee huomioida, että Omppu Kirppis ei ole vastuussa kadonneista, rikkoutuneista tai varastetuista tuotteista. Ompun henkilökunta tekee kuitenkin aina parhaansa estääkseen varkaudet. Liikkeessä on tallentava kameravalvonta, hälytysjärjestelmä sekä hälytinportit. Omppu Kirppis ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa.


Kielletyt myyntituotteet


Omppu Kirppiksellä ei saa myydä elintarvikkeita, alkoholi, tupakka-ja nikotiinituotteet, lääkkeet, aseet, herkästi syttyvät aineet, piraatti äänitteet ja -filmit ja epäsiveelliset tuotteet.

Henkilökunta voi poistaa myyntipaikoista ko. tuotteet.

Mikäli myyjä tuo yllä olevia kiellettyjä tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on hän korvausvastuullinen täysimääräisenä.


Omppu Kirppis pidättää oikeuden jakaa kuvia sosiaalisessa mediassa, jossa saattaa näkyä asiakkaiden tuotteita.